CEM Guinardo - FC Martinenc

Fitness

Centres Esportius Municipals en Barcelona El CEM GUINARDÓ gestionat pel Futbol Club Martinenc  és un centre esportiu municipal de Barcelona situat al barri del Guinardó, just davant de la parada de Metro de Guinardó-Sant Pau (L IV). El centre ha estat recentment renovat i adaptat a les noves tendències en fitness i exercici físic.

Opening Times:

Lu - Vi 07.00 - 22.30 horas. Sa - Do 09.00 - 14:30 horas.

Visit Limits:

M - podrán asistir a CEM Guinardo - FC Martinenc 4 veces al mes. L y XL - podrán asistir a CEM Guinardo - FC Martinenc 8 veces al mes.

Important Info:

Podràs accedir sense reserva prèvia, presentant les teves credencials a la recepció del Centre on el personal del mostrador et facilitarà l’accés al Centre. Per raons de seguretat, en el primer ús que facis serà imprescindible que facilitis el teu nom i cognoms, número de DNI, el número de telèfon mòbil i una adreça de correu electrònic. El teu accés puntual inclou els mateixos drets i obligacions que els de qualsevol persona sòcia del Centre. Les normes d’ús estan exposades a l’entrada del centre i a la pàgina web, on trobaràs tota la informació sobre el centre, els seus espais, les seves activitats i serveis. https://cemguinardo.cat/horaris         

Begin now from 24,00 €

    No courses found

    Reset filters