ègora TURÓ DE LA PEIRA

Swimming

Centres Esportius Municipals en Barcelona ègora | Turó és un NOU centre esportiu municipal de Barcelona situat al barri del Turó de la Peira al Districte de Nou barris, molt a prop de les parades de Metro de Virrei Amat (línia blava) i de Lluchmajor (línia groga). El centre, construït l’any 2019 disposa de la millor i més nova piscina climatitzada de Barcelona amb 8 carrers i tractament de desinfecció salí (aigua salada) Consulta el horario en la última foto.

Opening Times:

Lu - Vi 07.00 - 22.30 horas. Sa - Do 09.00 - 15.00 horas.

Visit Limits:

M - podrán asistir a ègora TURÓ DE LA PEIRA 4 veces al mes. L y XL - podrán asistir a ègora TURÓ DE LA PEIRA 8 veces al mes.

Important Info:

Podràs accedir sense reserva prèvia, presentant les teves credencials a la recepció del Centre on el personal del mostrador et facilitarà l’accés al Centre. Per raons de seguretat, en el primer ús que facis serà imprescindible que facilitis el teu nom i cognoms, número de DNI, el número de telèfon mòbil i una adreça de correu electrònic. El teu accés puntual inclou els mateixos drets i obligacions que els de qualsevol persona sòcia del Centre. Les normes d’ús estan exposades a l’entrada del centre.

Begin now from 33,00 €
    Stay active and healthy

    Please check the relevant partner website directly for information on infection control measures. Due to periodic changes in regulations and restrictions, these may vary by location.

    Your Urban Sports Club team!

    No courses found

    Reset filters