ègora TURÓ DE LA PEIRA

Natación

Centres Esportius Municipals en Barcelona ègora | Turó és un NOU centre esportiu municipal de Barcelona situat al barri del Turó de la Peira al Districte de Nou barris, molt a prop de les parades de Metro de Virrei Amat (línia blava) i de Lluchmajor (línia groga). El centre, construït l’any 2019 disposa de la millor i més nova piscina climatitzada de Barcelona amb 8 carrers i tractament de desinfecció salí (aigua salada) Consulta el horario en la última foto.

Horario de apertura:

Lu - Vi 07.00 - 22.30 horas. Sa - Do 09.00 - 15.00 horas.

Límite de visitas:

M - podrán asistir a ègora TURÓ DE LA PEIRA 4 veces al mes. L y XL - podrán asistir a ègora TURÓ DE LA PEIRA 8 veces al mes.

Información importante:

Podràs accedir sense reserva prèvia, presentant les teves credencials a la recepció del Centre on el personal del mostrador et facilitarà l’accés al Centre. Per raons de seguretat, en el primer ús que facis serà imprescindible que facilitis el teu nom i cognoms, número de DNI, el número de telèfon mòbil i una adreça de correu electrònic. El teu accés puntual inclou els mateixos drets i obligacions que els de qualsevol persona sòcia del Centre. Les normes d’ús estan exposades a l’entrada del centre.

Empieza ahora desde 24,00 €

    No se han encontrado clases

    Restablecer filtros