ègora OLÍMPICS - CEM Olímpics Vall d'Hebrón

Fitness

Centres Esportius Municipals en Barcelona ègora | Olímpics és un centre esportiu municipal de Barcelona situat al costat de la Ronda de Dalt, a la Vall d’Hebron. El centre, construït per acollir els esports de voleibol i pilota basca durant la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92, ha estat renovat i adaptat com a centre esportiu municipal polivalent.

Horários de Abertura:

Lu - Vi 07.00 - 22.30 horas. Sa 09.00 - 20.00 horas. Do 09.00 - 15.00 horas.

Limites de Visita:

M - podrán asistir a ègora OLÍMPICS - CEM Olímpics Vall d'Hebrón 4 veces al mes. L y XL - podrán asistir a ègora OLÍMPICS - CEM Olímpics Vall d'Hebrón 8 veces al mes.

Informação Importante:

Podràs accedir sense reserva prèvia, presentant les teves credencials a la recepció del Centre on el personal del mostrador et facilitarà l’accés al Centre. Per raons de seguretat, en el primer ús que facis serà imprescindible que facilitis el teu nom i cognoms, número de DNI, el número de telèfon mòbil i una adreça de correu electrònic. El teu accés puntual inclou els mateixos drets i obligacions que els de qualsevol persona sòcia del Centre. Les normes d’ús estan exposades a l’entrada del centre i a la pàgina web, on trobaràs tota la informació sobre el centre, els seus espais, les seves activitats i serveis. http://www.cemolimpics.cat/horarishttp://www.cemolimpics.cat/horaris

Agora a partir de 24,00 €

    Nenhum curso encontrado

    Repor filtros