ègora LA GARRIGA - CEM La Garriga

Fitness

Centres Esportius Municipals en Barcelona ègora | la Garriga és un centre esportiu municipal situat a la població de la Garriga, a la comarca del Vallès Oriental. El centre ha estat recentment renovat i adaptat a les noves tendències en fitness i exercici físic.

Horários de Abertura:

Lu - Vi 07.00 - 22.30 horas. Sa 09.00 - 20.00 horas. Do 09.00 - 15.00 horas.

Limites de Visita:

M - podrán asistir a ègora LA GARRIGA - CEM La Garriga 4 veces al mes. L y XL - podrán asistir a ègora LA GARRIGA - CEM La Garriga 8 veces al mes.

Informação Importante:

Podràs accedir sense reserva prèvia, presentant les teves credencials a la recepció del Centre on el personal del mostrador et facilitarà l’accés al Centre. Per raons de seguretat, en el primer ús que facis serà imprescindible que facilitis el teu nom i cognoms, número de DNI, el número de telèfon mòbil i una adreça de correu electrònic. El teu accés puntual inclou els mateixos drets i obligacions que els de qualsevol persona sòcia del Centre. Les normes d’ús estan exposades a l’entrada del centre i a la pàgina web, on trobaràs tota la informació sobre el centre, els seus espais, les seves activitats i serveis. https://www.piscineslagarriga.cat/horaris

Agora a partir de 24,00 €

    Nenhum curso encontrado

    Repor filtros